WERKWIJZE

Werkwijze34

Na een vrijblijvend en informatief gesprek wordt gestart met het inmeten van het perceel aan de hand van de bouw- en/of kadastertekening, en een gedegen inventarisatie van uw wensen en eisen.

Vervolgens schets ik twee à drie uiteenlopende ontwerpen en een plattegrond op schaal, aangevuld met het ontwerp in perspectief tekening. In het moodboard komen alle ideeën samen, en wordt de sfeer duidelijk.

Dan wordt na overleg met u één ontwerp tot in detail uitgewerkt, met plattegrond, perspectieftekening en eventuele doorsnedes; dit laatste als bouwwerkzaamheden in de grond uitgevoerd moeten worden. Het ontwerp wordt als u dat wenst aangevuld met beplantingsplan, materialenlijst en lichtplan.

In het beplantingsplan wordt aangegeven waar en hoeveel bomen, heesters en/of vaste planten in de tuin komen. Eénjarigen en bol- en knolgewassen maken deze lijst compleet.

Voor de uitvoerfase wordt dit ontwerp neergelegd bij één of twee hoveniers voor een offerte, waarna u als opdrachtgever beslist wie de aanleg zal doen. Die aanleg kan ik ook aansturen en begeleiden.

Tuin AF werkt samen met een aantal vaste hoveniers.

Meest recente berichten